top of page

Αποστολές - Τρόποι πληρωμής - Επιστροφές

 

Τρόποι Πληρωμής
Μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας με τους παρακάτω τρόπους.

α) Πληρωμή με Αντικαταβολή
Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρίας μεταφορών κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η υπηρεσία δε χρεώνεται. Απλά επιλέγετε κατά την έξοδό σας Ολοκλήρωση παραγγελίας και συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας σας.

α) Παραλαβή από το κατάστημα

 Η μέθοδος της παραλαβής από το κατάστημα σας επιτρέπει να παραγγείλετε τα προϊόντα σας ηλεκτρονικά, και να τα παραλάβετε οι ίδιοι από το κατάστημά μας Λ.Δημοκρατίας 112 στην Αλεξανδρούπολη κατά τις ώρες λειτουργίας. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας είτε μετρητών κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημά μας (το προϊόν της παραγγελίας αυτής δεσμεύεται και ετοιμάζεται προς παράδοση, και ο πελάτης ειδοποιείται τηλεφωνικά, με sms είτε με e-mail για την παραλαβή του). Η υπηρεσία δε χρεώνεται. Απλά επιλέγετε κατά την έξοδό σας ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.


γ) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας καταθέτοντας το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό,

"ALPHA BANK 919 00 2002 003000 (IBAN: GR14 0140 9190 9190 0200 2003 000)".
Κατά την κατάθεση θα πρέπει να αναγράφεται ο κωδικός της παραγγελίας σας ή το ονοματεπώνυμο σας, ώστε να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε την πληρωμή. Παρακαλούμε να μας αποστείλετε με email (kallinikosbikes@gmail.com) ή φαξ (2551025750) αντίγραφο της κατάθεσης όπου θα αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας ώστε να μην υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή. Απλά επιλέγετε κατά την έξοδό σας Ολοκλήρωση παραγγελίας, τοποθετείτε την παραγγελία σας και κάνετε την κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί αφού εμφανιστεί η κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό και επιβεβαιωθεί η αντιστοιχία της με την παραγγελία σας.
Σημείωση: Αν δεν λάβουμε την πληρωμή σας μέσα σε 5 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας, η εταιρία μας έχει το δικαίωμα να προβεί σε ακύρωση ενημερώνοντας σας με σχετικό email. Υπηρεσία χωρίς χρέωση (ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις από την τράπεζα σας, αν η συναλλαγή πραγματοποιηθεί μεταξύ διαφορετικών τραπεζών).

δ) Πληρωμή μέσω PayPal
Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας PayPal. Απλά επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής pay pal κατά την έξοδο.

Ο οργανισμός PayPal είναι παγκοσμίως γνωστός, και μέσω αυτού διενεργούνται καθημερινά χιλιάδες συναλλαγές, με απόλυτη ασφάλεια. Μέσω του PayPal, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μόλις μας αποσταλεί η επιβεβαίωση πληρωμής από το PayPal, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο σάιτ μας kallinikosbikes.com.

 

ε) Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα

Mπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω της υπηρεσίας άμεσης πληρωμή με κάρτα, του PayPal. Απλά επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής pay pal κατά την  την έξοδο. Δεν χρειάζεται να διαθέτετε λογαριασμό pay pal, η χρέωση θα γίνει στην πιστωτική σας κάρτα απλά επιλέγοντας άμεση πληρωμή (pay with my credit-debit card) με κάρτα μέσω της ασφαλούς πλατφόρμας του pay pal.

Ο οργανισμός PayPal είναι παγκοσμίως γνωστός, και μέσω αυτού διενεργούνται καθημερινά χιλιάδες συναλλαγές, με απόλυτη ασφάλεια. Μέσω του PayPal, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μόλις μας αποσταλεί η επιβεβαίωση πληρωμής από το PayPal, η παραγγελία σας θα εκτελεστεί άμεσα. Κατά τη διάρκεια της πληρωμής καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο σάιτ μας kallinikosbikes.com.

 

Έξοδα Αποστολής
Αποστολή σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Οι  χρεώσεις των μεταφορικών ξεκινούν από τα 4,00 € και διαμορφώνονται ανάλογα με την διεύθυνση παράδοσης, το βάρος και τον όγκο των προϊόντων. Το σύστημα υπολογίζει και σας ενημερώνει για την αξία των μεταφορικών κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

(*Σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα της IATA, ως ογκώδες αντικείμενο ορίζεται οποιοδήποτε αντικείμενο του οποίου το ογκομετρικό βάρος είναι μεγαλύτερο του πραγματικού. Τότε η χρέωση πραγματοποιείτε με βάση το ογκομετρικό βάρος της συσκευασίας. Το ογκομετρικό βάρος δίνεται από τον τύπο: (Μήκος * Ύψος * Πλάτος) / 5000 όπου οι διαστάσεις υπολογίζονται σε εκατοστά.)


Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται εντός 24-72 ωρών.

Η αποστολή θα πραγματοποιείτε με συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών είτε γενικών μεταφορών. Κατόπιν αιτήσεως του πελάτη, είναι δυνατή η αποστολή αντικειμένων με εταιρία της επιλογής του. Στην περίπτωση αυτή τα μεταφορικά βαρύνουν τον πελάτη και καθορίζονται κατόπιν συνεννοήσεως με την εταιρία μας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει η δυνατότητα αποστολής παραγγελιών εκτός Ελλάδος.Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί και μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες, όπως απεργίες ή ακραία καιρικά φαινόμενα. Στους χρόνους παράδοσης δεν προσμετρούνται σαββατοκύριακα και αργίες. Προσπαθούμε να αποστέλλουμε κάθε παραγγελία εντός 48 ωρών παρ΄ όλ' αυτά, υπάρχει η πιθανότητα αποστολής εντός 3 – 5 εργάσιμων ημερών λόγω εξωγενών παραγόντων που μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις.

Το κατάστημά μας λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο και με ωράριο όπως αναγράφεται στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας. Παραγγελίες  που θα λαμβάνονται μετά τις 12:00 θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που θα λαμβάνονται το Σάββατο μετά τις 12:00 θα εκτελούνται τη Δευτέρα.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη. Η εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχών ζημιές που θα προκληθούν κατά την μεταφορά.

 

Αλλαγή ή Επιστροφή Προϊόντων
Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα τιμολόγησης του. Το χρονικό διάστημα υπολογίζεται μεταξύ της ημέρας τιμολόγησης στο πελάτη και της ημέρας άφιξης του επιστρεφόμενου προϊόντος στην εταιρία. Το παραπάνω δεν ισχύει για την αγορά ποδηλάτου. Τα ποδήλατα που αγοράζονται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν δύναται να επιστραφούν.

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί. Επιπλέον, η συσκευασία του θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί, φθαρεί ή καταστραφεί. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα περιεχόμενα της συσκευασίας, όπως αξεσουάρ, εγχειρίδια και άλλα. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος η εταιρία θα ελέγξει την κατάσταση αυτού και της συσκευασίας του. Εφόσον πληρούνται όλοι οι όροι και προϋποθέσεις, θα δώσει την έγκριση της για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό παραστατικό αγοράς το οποίο αποδεικνύει την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης ή Δελτίο Αποστολής).

Το προϊόν θα πρέπει να παραδοθεί αποκλειστικά στο κατάστημά μας Kallinikos Bikes, Παπαδοπουλος Απόστολος - Παπαδοπουλος Κων/νος ΟΕ, Λεωφόρος Δημοκρατίας 112 Αλεξανδρούπολη τκ.68100. Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος επιβαρύνουν τον αγοραστή. Εξαιρείται η περίπτωση όπου το προϊόν επιστρέφεται λόγω αποστολής λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος από τη εταιρία μας.
Σε περίπτωση λάθους της εταιρίας μας, ήτοι αποστολή λανθασμένων εμπορευμάτων ή εμπορευμάτων που φέρουν ελάττωμα ή τους λείπει συμφωνημένη ιδιότητα, έχετε δικαίωμα να τα επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους ή την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατεΣτην περίπτωση χρησιμοποίησης του εμπορεύματος ή αλλοίωσης της αρχικής του κατάστασης, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
Η εταιρία μας διαθέτει ειδικές συμφωνίες με μεταφορικές εταιρίες και εταιρίες ταχυμεταφορών, μπορούμε να κανονίσουμε την παραλαβή του προϊόντος από τον χώρο σας με πολύ χαμηλές χρεώσεις.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας τηλεφωνικά είτε αποστέλλοντας email στο kallinikosbikes@gmail.com στο οποίο θα αναγράφεται τους λόγους αλλαγής ή επιστροφής. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί επιστροφή προϊόντος εάν πρώτα δεν έχει ενημερωθεί σχετικά.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

 

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.
Η παραγγελία σας καταχωρείτε προς εκτέλεση μονάχα μετά την ολοκλήρωση όλων τον βημάτων του καλαθιού αγοράς και την προβολή του αντίστοιχου μηνύματος. Εάν μετά την ολοκλήρωση την υποβολής παραγγελίας επιθυμείτε την ακύρωση της, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα, είτε τηλεφωνικά, στο 2551025750 (ωράριο του καταστήματός μας), είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο κάτω μέρος της ηλεκτρονικής μας σελίδας  είτε αποστέλοντας email στο kallinikosbikes@gmail.com αναφέροντας σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις το Ονοματεπώνυμο και τον Αριθμό της Παραγγελίας σας. Στις παραγγελίες που έχουν ήδη παραληφθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών ή μεταφορών για αποστολή στον πελάτη, δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί ακύρωση.

 

Αποκλίσεις

Αν υπάρχουν τυχόν αποκλίσεις στην παραγγελία σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα. Εάν παραλάβατε λάθος είδη, λυπούμαστε πολύ γι' αυτό. Ακολουθείστε τη διαδικασία Επιστροφών και στείλτε την παραγγελία πίσω σε εμάς με δική μας χρέωση. Κάθε αντικατάσταση θα σας σταλεί χωρίς καμία επιβάρυνση για εσάς.

 

 

 

bottom of page